Beoordelingen van Jeruzalem Hengelo

Recente recensies van Jeruzalem Hengelo

5 sterren na 31 reviews

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's zijn lekker hier! Alleen voor de tweede keer pizza quattro stagioni besteld en voor de tweede keer zaten er geen artisjokken op. Dit staat wel in de beschrijving!

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was gewoon super biks geen last van mijn maag echt super broodje shoarma speciaak. Niet droog niet nat weinig vet! Top!

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorgen kon de weg niet vinden want hij kan schijnbaar geen Nederland lezen hierdoor heb ik geen goede warme eten ontvangen

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd vers altijd lekker! Personeel is super aardig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging.. eten was goed heet en veel alleen wel heel zout.

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk :)

, 12-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd en was prima verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5x is mijn mening, was erg goed, kom zeker weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pure gelukzaligheid! intens genoten! ik voel me welkom. ik voel me geliefd. ik voel me gezien. het voedsel was deze keer echt foutloos, een 10 met een griffel! en als klap op de vuurpijl kreeg ik een extra gratis blikje fanta! dat raakte me. werd er emotioneel van. ik heb geen contact met m'n familie, en ben door veel vrienden verlaten. maar meneer Jeruzalem, u geeft mij het gevoel dat ik er toe doe. dat ik er mag zijn! de vastentijd begint bijna, maar na Pasen ben ik weer terug. ik smeek u om in die tussentijd niet failliet te gaan, alhoewel dat wellicht lastig zal zijn zonder mijn bestellingen. hartelijke groet, en tot snel!

, 27-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, warm bezorgd en snelle bezorging. Lekker eten!

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas dit keer iets minder tevreden met de bestelling shoarma menu was goed heet super maar het pita broodje was koud wat in aluminiumfolie was ingepakt volgende keer wel gelijk bereiden en geen 30 min verschil er tussen laten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten(!), goede porties, goed warm en mooi optijd. Helemaal tevreden hoor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was een tijdje weg, maar ik ben terug nu. Jeruzalem, de eeuwige stad... zoals een Kruisvaarder op haar af gaat, zo ga ik op mijn schotel of pizza af, en probeer deze soldaat te maken. Uiteraard gesterkt door de woorden van Paus Urbanus de Tweede: "Deus vult", oftewel, "God wilt het".

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was veel te laat. Om 17.15 uur besteld en pas om 18.40 uur bezorgd. Jammer

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

shoarma is altijd top.

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hardstikke snel bezorgd en lekker zeg! Het zou verboden moeten worden!

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten goeie service

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed en ook snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was warm, lekker en goed verpakt. Salades apart in bakjes en alles wat koud/koel moest zijn zat in een apart tasje. Porties waren goed, knoflooksaus top!

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Goede shoarma en lekkere kebab. Ook hadden we een portie spareribs en die was ook echt lekker mals en lekker van smaak. Het was een goede portie voor het geld. Het enige minpuntje was een beetje teveel zout.

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd vers en smakelijk , Top!

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker!

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moesten helaas erg lang wachten op het eten, maar toen uiteindelijk kwam heeft het ons ontzettend goed gesmaakt!

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, goed warm aangeleverd en snel bezorgd